Lid worden

Mensen die nieuw lid willen worden van onze vereniging of lid willen blijven registreren zich best op onze registratiepagina. Op die wijzen kunnen we in contact met elkaar blijven !
Indien u er een bestaand e-mail adres achterlaat, kunnen we u via de globale rondzendbrief informeren bij nieuwe gebeurtenissen. Op de startpagina van deze website zullen we trouwens steeds een nieuwe link toevoegen indien dit plaatsvindt.

Geïnteresseerden kunnen trouwens eveneens hun gegevens bezorgen aan één van de contactpersonen - zie pagina "contact".