Vereniging voor de ziekte van Dupuytren, Peyronie en Ledderhose

Welkom op onze website.

Geachte Mevrouw Mijnheer beste leden,

Na 21 jaar stoppen wij met alle activiteiten van onze vereniging. Wij zijn wel fier dat wij vanaf 1997 de zeldzame ziekte DUPUYTREN, LEDDERHOSE en PEYRONIE voor een groot publiek en vooral voor patiënten beter kenbaar hebben gemaakt.
Dit was mogelijk via tal van infosessies in gans België met professionele artsen, zorgverleners, kinesisten enz. Met de snelle opkomst van de sociale media, internet, Facebook, Google zoekmachine enz. hebben deze activiteiten totaal geen succes meer
.

De website blijft wel nog online op louter informatieve basis.

Wij danken iedereen die ons deze ganse periode steun hebben gegeven.

Vriendelijke groeten,
Clementine Appelmans